Gå videre til hovedindholdet

Opslag

Nok er nok

 Jeg må først og fremmest beklage at bloggen ikke har været aktiv i flere måneder. Uni livet blev travlere end forventet. Vi lever i 2021. I flere år har feminisme, #MeToo og kvinders rettigheder været på dagsordnen. Så, vi burde leve i et samfund hvor at vi er ligestillet og kvinder respekteres? Det troede jeg, og normalt tror jeg også på det. Dog er der noget, der får mig til at sige "nok er nok".
Seneste opslag

Nogle tanker om corona virussen

I næsten en måned har verden stået stille. Folk er bange. Folk er usikre. Folk er bekymrede. Nyhederne opdaterer os døgnet rundt om hvor mange der nu er smittede, indlagte, og døde. Først i dag, 1. april 2020, blev der skrevet hvor mange helbredte der er.

2019 - sikke et år

2019 nærmer sig sin afslutning. Vi tager afsked og byder velkommen. Vi ser frem, vi kigger tilbage, og vi fokuserer på nu'et. 2019 har været et begivenhedsrigt år. Det har budt på nye muligheder, nye venskaber, venskaber der ikke er der mere, og minder der vil vare evigt. Selvom der stadig er nogle dage tilbage af året, og årtiet, så vil jeg gerne dele mit 2019 med jer...

Lidt fra det sidste stykke tid

Nu har jeg boet i Norge i cirka tre måneder, og jeg kunne ikke være lykkeligere! Her er en lille update fra de sidste par uger her.

Life update!

Hej alle sammen! Lang tid siden, hehe :-) Jeg har ikke været på bloggen i næsten et(!) år. Grunden er primært fordi jeg har været igennem 3.G., og det var super intensivt, med mange eksamener, afleveringer, og afslutninger. Men nu er jeg tilbage, og vil komme med en lille life update.

Menstruationskoppen

(DETTE INDLÆG KAN VIRKE STØDENDE FOR NOGEN, SÅ HAV RESPEKT OG VÆR RESPEKTFULD I KOMMENTARFELTET. HVIS DU IKKE BRYDER DIG OM DENNE SNAK, SÅ KLIK GERNE VÆK) Som de kvinder i verden, så synes jeg ikke altid at det er så fedt at have menstruation. Det gør ondt, jeg føler mig nogle gange begrænset på grund af det, og så koster bind/tamponer altid rigtig meget. I løbet af sommeren var jeg tre uger i Polen på en CISV Seminar Camp, hvor vi netop diskuterede dette emne. En pige fra Frankrig introducerede os til et lille mirakel, kaldet "menstruationskoppen". Den har eksisteret i mange år, men der er ikke så mange, der ved hvad det er...