Gå videre til hovedindholdet

Life update!

Hej alle sammen!

Lang tid siden, hehe :-) Jeg har ikke været på bloggen i næsten et(!) år. Grunden er primært fordi jeg har været igennem 3.G., og det var super intensivt, med mange eksamener, afleveringer, og afslutninger. Men nu er jeg tilbage, og vil komme med en lille life update.



Sommeren 2019

Sommeren 2019 har budt på en masse oplevelser for mig. For det første, så blev jeg jo student den 17. maj 2019. Dette betød, blandt andet, at jeg har været ude og køre studenterkørsel, været til mange studentergilder, og bare har nydt den velfortjente frihed.



Af rejser, så tog jeg til Norge for at være sammen med min kæreste i nogle dage. Derefter var jeg fem dage i Prag. Det var en skøn tur, som bød på en masse kulturelle oplevelser, hyggelige stunder, og nye venskaber.

Norge

For to uger siden flyttede jeg til udlandet for anden gang. Denne gang var destinationen Norge. Nærmere bestemt - Oslo. Nu har jeg boet her i cirka to uger sammen med Eirik, min kæreste, og vi har netop fået vores første lejlighed.

Udover det, så er jeg også begyndt at arbejde! Jeg er netop startet hos Starbucks i Strømmen, som ligger ved siden af Oslo. Indtil videre er det rigtig fedt, jeg har fået nogle rigtig søde kollegaer, og jeg er meget glad for at være her.

Jeg har også fået mødt mange søde mennesker her i Oslo, så jeg er rigtig glad for at bo her, og jeg glæder mgi til at se hvad de næste uger kommer til at byde på!

- Rachel

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Nok er nok

 Jeg må først og fremmest beklage at bloggen ikke har været aktiv i flere måneder. Uni livet blev travlere end forventet. Vi lever i 2021. I flere år har feminisme, #MeToo og kvinders rettigheder været på dagsordnen. Så, vi burde leve i et samfund hvor at vi er ligestillet og kvinder respekteres? Det troede jeg, og normalt tror jeg også på det. Dog er der noget, der får mig til at sige "nok er nok".