Gå videre til hovedindholdet

Her går grænsen

Normalt laver jeg ikke denne type indlæg på min blog, men efter nærmere overvejelse, syntes jeg at det blev lidt "nødvendigt".



Så, der sker det, at i går var jeg frivillig ved Distortion på Nørrebro - ikke fordi jeg er så interesseret i Distortion, men mere fordi jeg elsker frivilligt arbejde, og ville gerne være med til at give festivaldeltagerne en god oplevelse. Anyways, det startede rimelig stille og roligt ud. Nogle fans kom over, da jeg ikke havde travlt, og spurgte om billede. Da jeg ikke var optaget, tog jeg lige 10 sekunder ud til at tage et billede med dem. Det er jo bare det nemmeste, man kan gøre...

Min første grænse blev oversskredet, da en gruppe fyre kom over og spurgte om billede. Mens de er igang med at tage billedet med mig, begynder en af fyrene at tage mig på brystet. Det var møg ubehageligt, og det var med vilje. Ikke bare "et uheld". Hvorfor tænker sådan nogle mennesker, at man bare kan tage andre folk på brystet eller lign., når de ikke har nogen grund til det?

Efter noget tid, begyndte vi at få rigtig travlt til Distortion. Jeg blev nødt til at sige nej til folk, der ville tage billeder med mig, da jeg var på arbejde. De blev ved med at presse på, til sidst blev det næsten helt ubehageligt. En ting er, når jeg ikke har travlt og rent faktisk har tid til at tage billede. Noget andet er, når jeg er på arbejde. Jeg har et job, som jeg skal passe!

Senere på aftnen skulle jeg skifte post. På vej over til min anden post, begyndte nogle drenge at hive fat i mig og prøve på at kysse mig. For det første, det er sindssygt ubehageligt, og for det andet, jeg havde arbejdsuniform på. Jeg var ikke "civil". Jeg havde, igen, et job som jeg skulle passe! Da jeg kom over på posten, tog en forbipasserende mig på skridet, endnu engang møg ubehageligt.

Selvom jeg er "kendt", så skal jeg stadig have lov til at kunne lave noget arbejde ved en festival, uden at folk konstant synes, at de skal oversskride min grænser.

Dette indlæg er ikke ment som "hate" mod folk, der gerne vil have billeder med mig. Jeg synes normalt, at det er superhyggeligt, og jeg stiller gladeligt op til billeder og lign. Jeg havde bare et ansvar den aften, og det skal man huske at respektere!

/Rachel

Kommentarer

  1. Kære Rachel
    Super flot indlæg. Og tommelfingeren ned til de mænd, der åbenbart totalt mangler forståelse og respekt for andres (kvinders) grænser. Hvad fanden bilder I jer ind? Jeg bliver faktisk både vred og frustreret på Rachels vegne, at nogen kan finde på at opføre sig sådan. Så stop jer selv - og gør det fra dette sekund. Hvis der bare er en stump mand i jer, så sender I Rachel en uforbeholden undskyldning. Og igen Rachel flot at du står frem og siger frem. Sådan skal ingen finde sig i at blive behandlet.

    SvarSlet
  2. Jeg har også været frivillig på Tinderbox ved indgangen hvor jeg skulle lave kropsvisitation, hvor jeg også blev gramset på af fyre flere gange og de jokede med at "De også var nødt til at give mig en kropsvisitation".. Forfærdelig ubehageligt..

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Jeannette,
      Jeg er ked af at høre om din oplevelse på Tinderbox. Ingen, som i INGEN, fortjener sådan en ubehagelig oplevelse.

      Slet
  3. det er på ingen måde ok at overskride folks grænser , og det du fortæller er at overskride den groft, uanset hvad så det ikke i orden, og at bruge alkohol eller andet som undskyldning er heller ikke ok , for så skal man undlade at indtage det …
    jeg håber ikke det tager modet fra dig for at være frivillig for der er brug for frivillige til alle mulige ting , og især den type arrangementer …
    til alt held opførte langt de fleste sig bare fantastisk , var glade dansede og nød stemning og musik … og til dem der ikke kan det... please fedt venligst væk fra arrangementerne … vi har ikke brug for jer …
    D9N

    SvarSlet
  4. Hej Rachel jeg kunne ikke undgå at læse din blog og da jeg er youtuber blev jeg nød til at sprede budskabet om at sådan noget ikke er ok her er link til min video håber du er ok https://youtu.be/8m2cZh3AAWI

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Nok er nok

 Jeg må først og fremmest beklage at bloggen ikke har været aktiv i flere måneder. Uni livet blev travlere end forventet. Vi lever i 2021. I flere år har feminisme, #MeToo og kvinders rettigheder været på dagsordnen. Så, vi burde leve i et samfund hvor at vi er ligestillet og kvinder respekteres? Det troede jeg, og normalt tror jeg også på det. Dog er der noget, der får mig til at sige "nok er nok".

Life update!

Hej alle sammen! Lang tid siden, hehe :-) Jeg har ikke været på bloggen i næsten et(!) år. Grunden er primært fordi jeg har været igennem 3.G., og det var super intensivt, med mange eksamener, afleveringer, og afslutninger. Men nu er jeg tilbage, og vil komme med en lille life update.