Gå videre til hovedindholdet

Velkommen!

Hej allesammen.

Jeg har længe gået rundt og ville lave en blog, selvom jeg allerede har en blog om mit udvekslingsår i Argentina. Men denne blog kommer til at handle om mit liv, hvad jeg går og tuller rundt med for tiden, mine tanker og meget mere.

Se denne blog lidt som en "dagbog", hvor I kan få et indblik i mit liv, udenfor Årgang 0. Håber I har lyst til at læse med.



XOXO
Rachel

Kommentarer

  1. Jeg vil så gerne læse med! Jeg glæder mig til og ser hvordan i har det i Årgang 0

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Nok er nok

 Jeg må først og fremmest beklage at bloggen ikke har været aktiv i flere måneder. Uni livet blev travlere end forventet. Vi lever i 2021. I flere år har feminisme, #MeToo og kvinders rettigheder været på dagsordnen. Så, vi burde leve i et samfund hvor at vi er ligestillet og kvinder respekteres? Det troede jeg, og normalt tror jeg også på det. Dog er der noget, der får mig til at sige "nok er nok".

Life update!

Hej alle sammen! Lang tid siden, hehe :-) Jeg har ikke været på bloggen i næsten et(!) år. Grunden er primært fordi jeg har været igennem 3.G., og det var super intensivt, med mange eksamener, afleveringer, og afslutninger. Men nu er jeg tilbage, og vil komme med en lille life update.